Loading...
Foredrag og vidensdeling2019-12-02T15:13:00+00:00

Foredrag om bedre markedsføring

Hvad har mere end 26 års erfaring givet i arbejdet med at implementere de aspekter, der knytter sig til national og international markedsføring og kommunikation? I foredraget tages der udgangspunkt i kundeopfattelse, og der sættes fokus på, hvordan man, for at få effekt af sin markedsføring, må fortælle verden, hvad man står for. Hvilke ‘muligheder’ er det reelt, man tilbyder sine kunder? 

Hvordan skal man prioritere for at komme godt i gang med at integrere de markedsføringsmæssige tiltag, små og store, der øger kundetilfredsheden, og skabe balance mellem de tiltag, der vil have betydning på kort og lang sigt?

Tag et professionelt afsæt. Glem alt om at skabe ‘det perfekte afsæt’. Arbejd i stedet med at møde kunder der hvor de gerne vil mødes, og med en forståelse af at kundernes behov konstant forandres og udvikles. Lad være med at sætte tiltag i søen fordi andre gør det – men sæt fokus på tiltag der giver mening for jeres kunder, jeres forretning. Skab en platform med mulighed for at afprøve, fejle og få succes. Mange i jeres netværk vil hævde, at I skal gøre, som de gør. Måske. Men hvorfor?

Uden markedsføring og kommunikation er det svært at sælge ret meget, så gør det enkelt og ligetil. Tænk i jeres DNA, jeres forretning – i værdiskabelse og synergi. Det lyder let. Det er det ikke.

Forespørg på et fordrag eller lignende.

KONTAKTOPLYSNINGER

A Cup of Marketing
Tine Friis
Bredgade 23C, 4000 Roskilde
Mobile: +45 2196 7073
Email: try@acupofm.com