Feed, B-2-B, Sitpack æske2018-07-27T20:42:40+00:00

Projekbeskrivelse

Sitpack profile
Home » Portfolio » Feed, B-2-B, Sitpack æske

Sitpack. En dansk opfindelse – pakket og klar til verdensmarkedet

”Vi havde ingen erfaring med emballageudvikling, men vi har fået opfyldt vores ønsker – en smuk og enkel æske med mange små detaljer, et lækkert touch og en iøjnefaldende finish.”

Vi har haft fornøjelsen af et interview med Jonas Lind-Bendixen, Sitpacks grundlægger og CEO. Om virksomheden fortæller han:
”Sitpack er en opfindelse, som giver mulighed for mobil, højdejusterbar og ergonomisk ståstøtte, som aflaster ryg og knæ. Sitpack er perfekt til den, der ønsker en aktiv livsstil, og som samtidig har behov for et hvil på vejen. Sitpack passer i lommen og kan foldes ud på sekunder. Den er god på festival, i forbindelse med offentlig transport og til eksempelvis jægere og seniorer”, fortæller Jonas.

Hvilke krav havde I til jeres Sitpack emballage?
”Vores primære kriterier var, at æsken ikke måtte ´fylde´ for meget, at den skulle udstråle kvalitet og eksklusivitet, både visuelt og ved berøring, og så skulle den understøtte Sitpacks design, størrelse og pris.

Farver og udtryk skulle stemme overens med vores brand book og visuelle identitet, som gennemgående er mørke farvenuancer i blå og grå, der skal understøtte produktets robusthed. Vi havde også et krav om, at produktets forskellige farveversioner skulle trykkes på siderne af æsken, og vi arbejdede med en løsning, der både kunne fungere til digital og off-set tryk.”

Hvad har samarbejdet med E-emballage betydet for Sitpack?
”I foråret 2015 var vi på udkig efter en ny leverandør, som troede på vores projekt, og som ønskede at gå helhjertet ind i projektet, selvom der var en risiko for, at det ville kuldsejle. Vi forespurgte i vores netværk, og her blev vi anbefalet at tage kontakt til E-emballage.”

”Vi havde selv designet det visuelle udtryk, vi ønskede, men vi havde ingen erfaring med emballage. Hos E-emballage fik vi fra første møde kyndig vejledning, både om hvordan vi kunne udvikle æsken og om de trykmæssige muligheder, og de har fulgt vores projekt helt til dørs, så vi i dag står med en smuk og enkel emballage med mange små detaljer, et lækket touch og en iøjnefaldende finish,” fortælle Jonas.

Hvilke kvaliteter værdsætter du hos E-emballage som samarbejdspartner?
”Ærlighed, fornuft, leveringsdygtighed, tålmodighed og betalingsbetingelser er nogle af de kvaliteter, som vi har værdsat hos E-emballage, og som gør, at vi ser samarbejdet udvikle sig til nye produkter og områder fremover,” fortæller Jonas, som forbereder sig på en række messer og events bl.a. i USA og Asien i 2017.

Sitpack and relax – udviklet til at øge menneskers mobilitet

”Ideen bag Sitpack blev grundlagt på Roskilde Festival i 2010. Efter 5 dage med musik under åben himmel trængte krop, knæ, ryg og fødder til at slappe af. Men i en tæt menneskemængde og jord, der var våd og beskidt, var det ikke en mulighed at sætte sig ned.

Som de fleste andre gik jeg stort set altid rundt med en dåse i hånden. Kunne jeg udvikle en ’foldestol’ i den størrelse, gav det god mening. Sitpack skulle være et komfortabelt alternativ til at stå, den skulle have et elegant design og kunne ændres til en stol på få sekunder. Kunne jeg samtidig udvikle en stol, der kunne holde, så vi kunne undgå mængden af billige campingstole, som kasseres (ca. 40.000 efter en Roskilde Festival), gav det hele ekstra god mening.

Efter et uheld havde jeg fået problemer med lænden. Det gav mig inspiration til også at se Sitpack som en mulighed for støtte til mennesker med kroniske skader eller med midlertidige sportsskader, hvor man har problemer med at stå uden støtte..

JonasJonas Lind-Bendixen, grundlægger og CEO, Sitpack

Uddannet Cand. Merc. Int med Kinesisk som andet sprog fra CBS. Har bl.a. boet, læst og arbejdet i Kina/Taiwan i 2,5 år.

Mød Sitpack her

(Sitpacks leverandør er anonymiseret med pseudonymet ‘E-emballage’.)

Eksempel på en case skrevet for at profilere betydningen af en god leverandør

I denne case er der sat fokus på:

  • En leverandør der hjælper kunden hele vejen – fra udvikling til til fleksibel levering
  • Engagement og erfaring sikrer korteste vej til resultat
  • Mulighed for stor fleksibilitet med lille lagerbinding
Denne case danner udgangspunkt for indhold til: Nyhedsbrev, www, Linkedin og Facebook.

Hvad kan det give jeres virksomhed at arbejde med casebaseret indhold?

Ring eller SMS til Tine Friis på:
+45 2196 7073 eller
send en e-mail til: try@acupofm.com