Artikel magasin, B-2-C2018-07-31T07:16:31+00:00

Projekbeskrivelse

Artikel om lammekød
Home » Portfolio » Artikel magasin, B-2-C

Fra Varde Ådal til Falkoner Allé

Lammekød med smag og sund fornuft

Hos Slagter Friis på Falkoner Allé finder man altid et stort udvalg af fersk dansk lammekød – og til påske naturligvis med ekstra mange udskæringer. ”I år har vi valgt at sælge lammekød fra Varde Ådal, som er et økologisk landbrug der drives med hjerte og engagement. Her stortrives får og lam med frihed til at boltre sig på markerne i Ådalen.

De har også deres eget slagteri på gården, så man undgår at stresse dyrene med lange transporter. For os er dette den rette tilgang til at producere lammekød med en helt unik smag. Når vi ikke selv har mulighed for at engagere os i opdrættet, vælger vi leverandører, hvor vi kender produktionen til bunds.

Vi ved, at dyrevelfærd kan smages” fortæller Slagtermester Søren Friis.

Mere lam hele året – meget mere til påske
Hos Slagter Friis oplever man generelt en stigende efterspørgsel på fersk lammekød, men selvfølgelig er der en særlig stor efterspørgsel til påske. ”Det sjove er, at selvom vi som danskere er meget traditionsbundne, er der mange af vores kunder, der kan lide at prøve noget nyt – lige lave deres eget twist på menuen. Vi sætter en stor ære i altid at kunne give vores kunder de bedste råd og vejledning inden for både traditionelle og nye retter”, fortæller Slagtermesteren.

Hos Slagter Friis kan du lade dig inspirere af mange udskæringer eller bestille helt efter eget ønske. Der udvikles hele tiden nye opskrifter, og til denne påske kan kunderne lade sig friste af slagterens opskrifter på æble- og løgfarseret bov med jordskokcreme, krydrede lammedeller med koriander og chili og langtidsstegt lammekølle med ovnbagte pærer.

Læg vejen forbi Falkoner Allé og få samtidig din favoritopskrift med hjem.

Eksempel på en artikel skrevet for at fremme salg af ‘slagtervarer med sund fornuft’

En annonceartikel til Magasinet Mad og Venner. Den er også brugt i nyhedsbrev, på www og Facebook.

Hvad kan det give jeres virksomhed at arbejde med casebaseret markedsføring?

Ring eller SMS til Tine Friis på:
+45 2196 7073 eller
send en e-mail til: try@acupofm.com