Event, B-2-B, Pharmadvice2018-07-27T12:28:21+00:00

Projekbeskrivelse

Kundeevent

Succesfuldt kundearrangement i forbindelse med generationsskifte, gav dialog og grundlag for nye opgaver

Vi har hjulpet PharmAdvice med at planlægge og gennemføre et succesfuldt arrangement i forbindelse med deres generationsskifte.

For PharmAdvice blev det en mulighed for at gøre et generationsskifte til andet og mere end en traditionel reception, og dermed også en mulighed for, ikke blot at holde et arrangement for kunder og samarbejdspartnere, men også at skabe fornyet dialog med tidligere kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Vi valgte en tilgang, der understøttede det som PharmAdvice står for – et professionelt konsulenthus med erfaring, omhu, engagement og højt til loftet.

Det blev et arrangement med balancerede input fra de 2 generationer, et professionelt indlæg omkring ny lovgivning og gode råd til kunderne, afsluttet med et muntert indslag der gav stor underholdning til alle.

Både forud for arrangementet, under og efterfølgende, blev der afsat ressourcer til skabe fornyet dialog med kunderne, ligesom kunderne fik mulighed for at klargøre for nogle af de udfordringer de stod med.

Vi anvendte bl.a. følgende:

  • Trykt invitation
  • Nyhedsbrevsinvitation, opfølgning og reminder
  • Hjemmeside med tilmeldingsform
  • Personlige mails fra konsulenterne
  • Personlig opfølgning af konsulenterne
  • Spørgeskema
  • Personlige takkemails
Invitation generationsskife PharmAdvice
Invitation generationsskife PharmAdvice

Om PharmAdvice
PharmAdvice er en uafhængig konsulentvirksomhed, der er specialiseret i at hjælpe kunder indenfor medicinalindustrien med lægemiddelregistrering, kvalitetssikring, pharmacovigilance og marketing compliance. Vores kunder er både globale, nordiske og danske virksomheder.

Hos PharmAdvice er det mennesker, der gør forskellen. I vores team er erfaring, omhu, viden, nærhed og engagement vores drivkraft og værdigrundlag.
Vi lægger vægt på et positivt arbejdsmiljø med gensidig respekt og mange smil. Vi er et team som arbejder dynamisk og med høj effektivitet. Alle har en fleksibel arbejdsuge på ca. 30 timer.

Mød PharmAdvice her