Feed, B-2-B, POD bøger2018-07-31T07:04:03+00:00

Projekbeskrivelse

Fordelene ved Print on Demand (POD)
Home » Portfolio » Feed, B-2-B, POD bøger

Leverandørskifte gav øget fleksibilitet og lavere omkostninger til tryk

Vi har haft fornøjelsen af et interview med Göran Kallenberg, Indkøbschef hos De studerendes forlag.

”For godt 4 år siden ledte De studerendes forlag efter yderligere en leverandør, der kunne hjælpe med at øge fleksibiliteten og mindske omkostningerne til tryk. Det var her, E-tryk kom ind i billedet.”

Göran fortæller: ”Hos De studerendes forlag giver digitaltryk os stor fleksibilitet og styrker vores konkurrenceevne. Det giver os en reel mulighed for at minimere vores lager og mindsker vores risiko for at stå med forældede oplag. Samtidig kan vi løbende foretage opdateringer og minimerer vores produktions- og leveringstider. I og med at kvaliteten i digitaltryk er blevet forbedret i takt med udviklingen af ny teknik, er det blevet lettere for os at vælge digitaltryk til, også for nye bøger, som vi førhen ville have trykt offset.

Det var De studerendes forlags vækst, der øgede behovet for at trykke mere litteratur digitalt og dermed behovet for at finde en ny stærk leverandør. Vi valgte at forespørge hos vores kontakter i branchen, og de henviste os til E-tryk.”

Krav som nærhed, prissætning, service og kvalitet
”E-tryk befinder sig rent geografisk indenfor en radius, hvor de kan leve op til vores krav om hurtig levering. Deres prissætning lå på linje med vores forventninger, og samtidig fik vi et klart indtryk af, at de ville gå langt for at imødekomme vores målsætninger.

Sidst, men ikke mindst, var det vores konklusion, at kun E-tryk kunne opfylde vores krav til print, papir, indbinding og pakning.”

En audit bekræftede opfyldelsen af vores krav
”Vi gennemførte en audit, efterfulgt af et par testproduktioner og til slut en evaluering. Her gik alt som forventet, og det er nu 4 år siden, at vi underskrev en aftale med E-tryk.”

Udvikling af De studerendes forlag er noget, vi gør sammen
”Vi har fået en leverandør, som tager hånd om os, også når der af den ene eller anden årsag sker fejl, eksempelvis i produktionen. Vi oplever det aldrig som noget problem; E-tryk hjælper altid med at løse dette på bedste vis. Medarbejderne er kompetente og dygtige, og parate til at gøre deres yderste for at løse alle aspekter af en opgave.

Vores samarbejde og gensidige tillid er blevet udviklet og styrket gennem årene. Antallet af titler og omfang er gradvist øget, og vi ser Egalleme som den gode samarbejdspartner, der både går forrest, når der skal investeres i ny teknologi, og som samtidig lægger vægt på, at udvikling er noget, vi gør sammen.”

Hvordan ser du samarbejdet udvikle sig?
”Egalleme er en stærk samarbejdspartner for os. De har mange nye, interessante og spændende projekter planlagt, og vi kommer med sikkerhed til at se en udvikling i digitaltryk af 4-farvet materiale, formentlig suppleret med offset-tryk. De studerendes forlag ser et stort potentiale i samarbejdet,” afslutter en tilfreds Göran Kallenberg.

De studerendes forlag i den korte version
De studerendes forlag har en omsætning på 230 mio. SEK og over 100 medarbejdere på hovedkontoret. Forlaget har ca. 3.800 artikler på lager.

De studerendes forlag søger konstant at forbedre læring, forenkle hverdagen og skabe resultater for både lærere, elever og elever fra vores forfattere.

Uanset formen og indholdet er den grundlæggende idé altid den samme. Alt, hvad der tilbydes, er videnskabeligt baseret og dokumenteret erfaring og med en målrettet pædagogisk tilgang.

De studerendes forlag har et meget stort netværk af højt kvalificerede forfattere, som kommer fra næsten alle universiteter i Sverige, og blandt dem er også internationale skribenter.

For at udvikle og tilbyde inspirerende og undervisningsorienterede produkter har man et tæt samarbejde med repræsentanter for skoler, universiteter og fagfolk.

Sådan var det for halvtreds år siden, og sådan er det i dag.

Eksempel på en case skrevet for at fremme Print on Demand (POD) – også i stor skala

I denne case er der sat fokus på:

  • En leverandør der forstå kunders behov
  • Engagement og erfaring sikrer korteste vej til resultat
  • Håndering af POD giver kunden fleksibiltet og lille lagerbinding
  • Omkostninger reduceret til kassering og lagerbinding

Casen er skrevet på baggrund af interview og spørgsmål med både kunde og kundens kunde.

En case som denne danner udgangspunkt for råmateriale til: Nyhedsbreve, www, Linkedin, Facebook, flyer og profilblad.

Navnene i casen er anonymiserede med pseudonymer forud for godkendelse fra kunde og interessenter.

Hvad kan det give jeres virksomhed at arbejde med casebaseret markedsføring?

Ring eller SMS til Tine Friis på:
+45 2196 7073 eller
send en e-mail til: try@acupofm.com